resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7067
    sorun nerde oynadığından çok kerem'in yetenek seti. kerem sol açıkta da top kontrol edemiyordu. sezona sol acikta başladığında da gol kaciriyordu, ortada oynuyor diye kötü oynadığını iddia etmek abesle iştigal, bu sadece kerem'i korumak için uydurulmuş bir durum. kerem elinden geleni yapıyor, çabalıyor, uğraşıyor ama olmuyor. maç boyunca, özellikle ilk yarıda kontra için aldığı her topu, bakın üstüne basarak söylüyorum "her topu" ya kaptırdı ya ezdi. takımın gol umudu olan kontralar kerem sayesinde tamamen hiç oldu. kaptırdığı toplar sayesinde bayern atak surekliligi sağlayıp zaman zaman bizi bunalttı. takımda muslera dahil, top kontrolü en kötü olan oyuncu kendisi. karar verme yetisi en kötü olan oyuncu kendisi (ilk 11'den bahsediyorum, yedeklerde tete ve barış keremle yarışır bu konuda), ayrıca bitiricilik konusunda takımın net en kötüsü kendisi, muhtemelen muslera'nın bitiriciligi bile daha iyi olabilir. çevre kontrolü olarak en kötülerden birisi.

    bunları keremi ezmek gömmek için söylemiyorum, kerem'in durumu bu arkadaşlar, oynadığı yerle ya da sanssizlikla alakalı bir durum yok. sezon başında solda oynarken de sürekli top kaptırıp, sürekli hatalı pas yapıp sürekli gol kaciriyordu. şu anda da öyle. dün gece zaha, icardi, ziyech üçlüsü 30 saniyede üç gol kacirmasaydı belki farklı şeyler konuşuyor olabilirdik ama onlar bu beceriksizliği yaparken kerem de aldığı her kontra şansını piç etmekle meşguldü. açın maçı tekrarını, kerem'i top aldığı her pozisyonda inceleyin isterseniz, bana inanmıyorsanız gözünüze inanın.

    kendisi böyle oynamaya devam ettiği sürece kendisini eleştirmeye devam edeceğim. her oyuncuyu olduğu gibi kerem'i de eleştireceğiz, her ne kadar savunucularının zoruna gitse de.

    (bkz: 8 kasım 2023 bayern münih galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın