resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1717
    ilk geldiğinde söylediğimi bir kez daha söyleyim. bu transfer içime sinmedi. bir kere matematiğe aykırı. senin liginde üç yerli oynatma kuralı var. senin elindeki en iyi iki yerli oyuncudan biri sol kanat oyuncusu. onun yerine transfer yapıyorsun. ikincisi arada 5 yaş fark var. üçüncüsü arada maaş farkı var. bunlar işin matematik kısmı.

    saha içine baktığımızda ise bekini kovalıyor diye dalga geçilen milot rashica gibi sadece bek kovaladı iki bayern münchen maçında da. zaten geldiğinden beri çalım yeteneği ile ün yapmış bir oyuncu için ilginç bir şekilde vücut koordinasyonu çok zayıf göründü. ancak bu büyük maçlar için alındı zaha ve aktürkoğlu yerinden edildi. gelinen noktada aktürkoğlu'nun yerinden edilmesine değer bir nokta yok bana göre. üstelik aktürkoğlu mauro icardi bağlantısını da kaybettik. zaha yerine aktürkoğlu yerinde kalsa ve zaha ayarında bir 10 numaramız olsa çok daha iyi durumda olurduk ama işte şartlar yüzünden yönetime de bir şey diyemiyorsun.

    bu saatten sonra istediğim hala iyi durumda olmayan fiziğini toparlaması, icardi ile uyum sağlaması, hücumda daha üretken olması ve defans yardımını ligde de göstermesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın