• 3
    29 kasım 2023 galatasaray manchester united maçından 3 puan aldığımız takdirde grupta 3. olmayı garantiliyoruz. ama gruptan çıkmak için 12 aralık 2023 kopenhag galatasaray maçından her türlü 1 puana ihtiyaç duyuyoruz. kaybedersek gruptan kopenhag çıkıyor.

    united'in 4. maçlarda kaybetmesinin en iyi yanı bayern'e ihtiyaç duymadan her türlü kendi göbeğimizi kesecek olmamız. united berabere kalsaydı en mükemmel senaryo gerçekleşiyordu. united'i yenip daha 5. maçlardan gruptan çıkıyor olabilirdik. ama olmadı. en azından en kötü senaryo olan united galibiyeti gerçekleşmedi. o zaman biraz bayern'in insafına kalıyorduk. şu andan itibaren bayern rotasyon yapıyormuş, bayern maç satacakmış zerre umrumuzda olmaz. en kötü 4 puan bizi gruptan çıkarıyor. en kötü 2 puanda ise bayern'e hala ihtiyaç duyarız.

    şu anda gruptan çıkmaya en yakın takım da kopenhag. bizle olan 12 aralık 2023 kopenhag galatasaray maçını kazandıkları an biz united'den 3 puan alsak bile gruptan çıkıyorlar. biz hep united'i asıl tehlike gördük ama denklem değişti. old trafford'daki bu maçta da belirleyici bir şey olacağını düşünmüyorum. tuchel isterse altyapı topçularını oynatsın. dananın kuyruğu çok büyük ihtimal, 12 aralık 2023 kopenhag galatasaray maçında kopacaktır. ipler tamamen bizim elimizde, kimsenin de insafına kalmış değiliz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın