resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8728
    bana derin bir oh çektiren hocamız.

    fatih hocama olan sevgimi anlatmaya gerek yok. yaşattığı başarıları konuşmaya da gerek yok. ama fatih hocamı eleştirdiğim iki konu vardı. yok ahımız var mevzusu değil. iki sebebi var.

    birincisi fatih hocamın adrenalinden beslenen, kaos isteyen bir adam olması. onun takımı ligde bir mersin maçında dokuz kişi kalabilir o yüzden. bu sürekli adrenalin bir süre sonra yoruyordu camiayı. bazen egolu başkanları, bazen kötü niyetli başkalarını, bazen de sıkılmış futbolcuları. okan buruk ruhani bir olgunlukla yönetiyor süreçlerini. herkesi de işin içine dahil ediyor. rahat hissettiriyor bize, yönetime, oyuncusuna.

    diğeri de fatih hocamın olduğu yerde ekip demek bolca fatih terim biraz da hiyerarşi demekti. ben de hayıflanıyordum hocam sen gidince yerine kim gelecek peki diye? bugün kenarda okan buruk’tan çok irfan saraloğlu’nu görmek önemli.

    fatih hoca büyük bir kazanılanlar listesi, daha önemlisi yüzlerce anı bıraktı çocukluğumuza, gençliğimize. okan hoca ise şaşırtıcı, normalde erken bir soru sorduruyor bana?

    boynuz kulağı geçer mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın