• 310
    neden karamsarlığa kapınılmış anlamadığım grup.

    işler gayet yolunda gidiyor; bayern maçlarından puan alamamak city ve real madrid hariç şu an dünya üzerinde her takım için çok normal bir sonuç. biz bu takımı her iki maçta da zorladık. maçlar 75 dakika oynansa 2 puan almıştık.

    8 kasım 2023 bayern münih galatasaray maçı'nda 1 puan almış olsak bile matematiksel olarak hiçbir şey değişmeyecekti. gün itibariyle manchester united'in üst tura çıkma şansı neredeyse kalmadı. bu bizim için gayet iyi bir şey. bizi yenseler bile son maçta bayern'i yenemezler. kopenhag- galatasaray maçından beraberlik bekleyecekler. kısacası işleri çok ama çok zor.

    kopenhag, aralık ayında zor deplasman tabii ama biz içerde manu'ya yenilsek bile deplasmanda kopenhag'ı yendiğimiz vakit üst tura çıkarız bence. işin sonunda, son maçta üst tura çıkma şansımız var ve galatasaray finallerin takımıdır. gider o kış günü allah'ın izniyle kopenhag'ı yener geliriz merak etmeyin.

    manu bugün kopenhag'ı yenseydi işte o zaman işimiz çok zorlaşırdı. bayern maçına bırakmadan bizi yenerek gruptan çıkmayı hedefleyeceklerdi. berabere kalsalar da aynı şey olacaktı.

    hiç kafaya takmayın her şey yolunda...
App Store'dan indirin Google Play'den alın