• 231
    ilk maçtakine benzer bir başlangıç planımız var ise bu kez 65'ten sonrasını da şimdiden planlamamız gerekiyor. galatasaray muhtemelen istanbul'daki gibi önde amansız bir presle başlayacak. tıpkı ilk maçtaki gibi ani geçişlere maruz kalacağımız da bir gerçek. rakibi çıkartmayan bir galatasaray bu sefer de gol atamama ya da skoru en azından berabere götürme ihtimaline binaen 65'ten sonra özellikle diziliş ve rakibi karşılama yönetimini değiştirmeli.

    misal 65.dakikada skor 1-1 diyelim, derhal stoper hattını 3'leyip merkezi sıkılaştırmalı ve rakibi karşılama noktasında oyunun dar alanda oynanmasını sağlamalı. 3'lüye dönüp önde kaan ve torreira ikilisini tutmak fazla defansif kalabileceğinden sol kenara angelino hamlesi dengeyi biraz daha ofansif noktaya taşıyabilir.

    barış ve kerem'in aynı anda başlaması enerji olarak bizi oyunun içinde tutacak olsa da futbol aklı anlamında bizi zorlayabilir. bu nedenle ziyech ve zaha'dan en az birinin belki ikisinin birden 11 başlaması gerekebilir. bunun şöyle bir avantajı olabilir ki oyunun karar bölümüne daha diri oyuncuları atabiliriz.

    galatasaray'ın bayern'i yenebilecek planlarının olması gayet doğal. zira hem bu vizyona sahip bir hocası var hem de kalite olarak bayern'de oynayabilecek en az 4-5 topçusu var. o yüzden peşinen yenilgiyi hem de farklı yenilgiyi asla kabul etmem. ha ola ki yeniliriz bu da gayet normaldir. bunda da bir şey yok. galatasaray bu, sağı solu belli olmaz.

    kazanmamızın sürpriz olmayacağı maç..
App Store'dan indirin Google Play'den alın