• 54
    bayern münih'in belalıları vardır. borussia monchengladbach bayern'i tokat manyağı yapan bir kulüp mesela. son yıllarda sıradan bir orta sıra takımı olmalarına rağmen bayern'le oynadıkları son 10 resmi maçta 5 galibiyetleri, 2 beraberlikleri var. 5-0 kazandıkları 27 ekim 2021 borussia mönchengladbach bayern münih maçı'nı anımsayalım, sanki karşılarında bayern değil de spartak trnava var gibiydi.

    rb leipzig anti-bayern olarak görülüyor sözlükte ama esasında gladbach'tır bunların panzehiri. peki gladbach'ın nesi bayern'e ters geliyor? söyleyeyim, büyüklüğü, kültürü ve kökleri. yoksa gladbach öyle muhteşem bir sistem takımı falan değil, yeri geliyor hallaç pamuğu gibi dağılıyor, ama iş bayern'le oynamaya geldi mi gladbach'ın genleri direksiyona geçiyor ve bayern kediye dönüşüyor. alın aralarındaki rekabetin tarihi: https://gss.gs/E0o

    diyeceğim şu ki, allah mı lan bunlar! biz de severiz avrupa'nın yenilmezlerine bela olmayı. bugün ingiliz ve italyanlar galatasaray'la eşleşmekten çekiniyorsa boşuna değil. neden sıradaki ülke almanya olmasın?

    buna karşın eklemeden geçemeyeceğim, 5 farklı yenilirsek bile takımla ilgili tek kötü kelime etmem.
    öyle de lanet bir takım bayern.
App Store'dan indirin Google Play'den alın