resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7034
    gece yatarken maçı düşündüm. (bkz: 8 kasım 2023 bayern münih galatasaray maçı) tek tek oyuncu anlamında bir sol bek konusunda sıkıntı yaşadım. sonra oyuncu performansları falan derken kerem beynimde farklı şimşek çaktı. son 5 yıldır kerem'in şu an oynadığı pozisyonda oynayıp bu kadar pozisyona giren, pres yapan, pas atan kaç oyuncumuz oldu diye düşündüm. mesela geçen senenin şok ismi mertens. kerem kadar efektif miydi sezon boyunca?
    kerem'in en önemli özelliği çok aç. sürekli arıyor ve her pozisyonda var. biz misyon olarak ondan oyun kurulumu beklerken o artık yavaş yavaş false 9 olma yolunda ilerliyor. üstünde bir nevi şanssızlık var. geçen sene de böyle bir döngüye girmişti. sonrasında çok zor bir cenderede 2 gol atarak bizi çıkarıp kendine gelmişti.
    bakıyorsun sağındaki solundaki arkasındaki sürekli değişiyor ancak kerem hep oynuyor. allah sakatlık vermesin. illa ki kızacağız, illa ki yap artık bunu diye bağıracağız. bir maç yine birine patlayacak ve gerisi gelecek. belki de son senesi bizde. bu bakımdan tadını çıkarmamız gerekli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın