• 32
    dilan polat olayında herkesin ulaşabileceği ticaret sicil gazetesi bilgilerini ve vergi tahakkuk bilgilerini sanki olayda çok büyük bir araştırması olmuş gibi satıp prim yapan ilgi kevaşesi.

    erden timur hakkındaki bilgilerde acayip bilgiler. nef nefes'den geliyormuş mesela çok ilginç. tasavvufa gönül vermiş mesela. sanatçı dostlarının sevgililieriyle turnike yapan kulüp başkanları gözdeyken erden başkanımız mevlevi ve bektaşi öğretisine ilgi duymuş.

    ayrıca bebek turizm dosyası über bilgilerle dolu. mesela 1856'da rahip yetiştiren yetimhaneyi işletiyormuş erden başkanımız. kendisine tarih bilgisi olsun. osmanlı devleti'nin kırım savaşında bizim ordumuzla yan yana savaşıp hayatını kaybeden binlerce fransız askerine saygısından üst kullanım hakkını verdiği arsaya yetimhane ve manastır açılmıştır. cumhuriyet sonrası burası vakıflar müdürlüğüne geçmiştir. özel sermayeye tahsis edilmesiyle otel işletmesi olmuştur. konunun cizvitlerle ve erden abimizin tasavvuf ilgisiyle bağlantısını kurmak ağır embesillik ve fikir kahpeliği gerektirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın