resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3028
    strateji ve iletişim performansını hayranlıkla izlediğim as başkanımız. son 1 ayda da bir kez daha kusursuz bir süreç yönetimi izlediğini düşünüyorum.

    3 hafta önce milli takım arası olan bir dönemde yaptığı programla, türk futbolunda bir cadı avı başlattı. hakem eşlerinden, hakem eskilerine, gazetecilerden, bahis sitelerine, selim soydan’dan, ali koç’a herkes konuşmaya başladı. herkesin büründüğü bu endişeli görüntü camiamızın kendisine olan güvenini arttırdığı gibi rakiplerin psikolojik direncini de aşağı çekiyor.

    öte yandan, sezon içerisinde gereksiz tek bir açıklama yapmıyor. maçlardan sonra stat önlerinde semt delikanlısı imajıyla konuşmuyor mesela.17 ekim 2023 a spor canlı yayınından sonra basının karşısına çıktığı ilk an hatay’da depremzedelerle cumhuriyetin 100. yılını kutlaması mesela.

    son olarak açıklama zamanlaması yönünden de kusursuz bir aralık seçti. sporcuların çoğunun milli takımda olduğu, spor gündeminin sakin seyrettiği dönemde açıklamasını yaptı ve çekildi. şu an herkesin birbirini suçladığı 3 hafta sonrasında ise tartışmanın tamamen dışında kaldı. öte yandan, ali koç ise fenerbahçenin bu sezon aldığı ilk yenilginin ardından tamamen kontrolsüz bir divan kurulu konuşması yaptı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın