• 7372
    kendilerine karşı biraz akıllı oynandığında hakemin bile onları kurtarmaya yetmeyeceğinin en canlı örneğini yaşadık geçtiğimiz hafta sonunda.
    (bkz: 4 kasım 2023 fenerbahçe trabzonspor maçı)

    tabi bu her zaman böyle olmuyor ve olmayacak da, birçok maçta hakem gayet de yetiyor maçlarını almaları ve puanları 3'er 3'er toplamaları için; ligin başından beri oynadıkları gaziantespor, samsunspor, ankaragücü, alanyaspor, kasımpaşa maçlarına bakılabilir, attıkları goller, almadıkları kartlar.... vs.

    lakin benim için belirleyici ve bir o kadar da sevindirici detay şu oldu; işler sarpa sardığında oyunu okuma ve müdahale etmede ismail kartal'ın ne kadar yetersiz kaldığını, ne kadar yanlış tercihlerde bulunduğunu da görmüş olduk aynı zamanda.
    diğer yandan genel anlamda zaten şapka çıkarılacak performanslar gösteren okan buruk'un, çok değil sadece geçen sezondaki fener maçlarına nasıl çalıştığını, oyunları nasıl okuduğunu, rakibini nasıl mat ettiğini, kağıt üzerinde 2 x "3-0"'lık skorlar gözükse de skorların çok daha fazla olmasının gerektiği maçlar oynandığını dün gibi hatırlıyoruz.
    (bkz: 8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçı)
    (bkz: 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçı)

    bu nedenle, elbet yarış sonuna kadar gidecektir (geçen sezon gibi bir şekilde potada tutulacaklardır) ancak trabzonspor maçındaki halleri bu sezona dair ümitlerimi daha bir perçinlemiştir.
    yeter ki nefesimiz kötü niyetli hakem camiasının sürekli ensesinde olsun, rahat hareket edemesinler, gerisini oyuncular ve okan hoca halledecektir diye düşünüyorum...
    (bkz: süper lig 2023-2024 sezonu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın