• 616
    maçın 90 dakikasını fenerli kayınpederimle izledim. kayınpederimi severim, dobra adamdır ama iş fenerbahçe'ye gelince o dobralığın yerini ağlaklık alıyor. sebebi de galatasaray. biliyorlar ki, sorun kendilerinin kaybetmesinde değil, galatasaray'ın kazanmasında. zorluk derecesi ilk kritik maçta 3 puan bıraktılar ve daha bejeke ile oynamadılar.

    yemin ediyorum adam olmaz bu fenerliler. 7'den 70'e hepsinin ruh hali aynı. hakem hakkımızı yedi. ulan penaltı olmasa gol atamayacaksınız. penaltılar da öyle aham saham değil. ingilterede her maç 3-4 tane böyle pozisyonda hakem oyna devam diyor. hakemi bırak, futbolcuların bile böyle bir beklentisi olmuyor. rakbinin ingilterede oyna devam denilecek pozisyonlardan iki tane verilmeyen golü var. sab bek'in aldatmaya yönelik oscarlık bir pozisyondan sonra 2. sarıdan atılması gerekiyor ve atılmamış.

    fanatiklik hiç kimsenin gözünü kör etmesin arkadaş.

    kendisine, sana bir teklifim var. gel hemen sarı kırmızı formayı üzerine geçir, en az bir 10 yıl fazladan yaşarsın, yök yere kanser olma, dedim. başak geçiyorum zannetti ancak ciddiydim.

    buraları okuyan trollere mesajım: çocuklarınızın hayatlarını fenerbahçeli yaparak mahvetmeyin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın