resim
Dominik Livaković
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Kaleci
Yaş:29
Boy:1.88
Uyruk:Hırvatistan
  • 258
    en azından çirkef değil dediğim kaleci, daha uyum sağlayamadı fener’e. arkadaşım böyle lokal kalan adamdan korkacaksın. 30’a yaklaşmış, hırvatistan dışına çıkmamış. dünya kupasında parlamış tek rakibin villareal transferde.

    dünya’nın sayılı kalecilerinden diyelim. curtiois sakatlandığında 10 ağustos. fener’e imzası 25 ağustos. real madrid liva dururken neden kepa’ya gitti mesela? komik gelse de ilk başta düşünelim. liva için çizilen profil real seviyesi. 28’lik liva dururken 29’luk kepa’ya gitmeleri bir şeyler anlatıyor. bu somut örnek; ama elit hiç bir takım gitmedi liva’ya. villareal de doğru mu gerçek mi meçhul.

    liva kötü kaleci demiyorum kesinlikle. bence daha iyi olacak fener için; ama olur da fener kaosa düşerse ve tepki yemeye başlarsa da kaybolup gidecek gibi duran bir karakter. iyi hatırlayın “hırvatistan’ın zayıf halkası” dedi kaç defa trt spikerleri turnuva* başı. yani öyle yılların efsanesi; ama gölgede kalmış biri değil.

    neyse görelim. taa kupa sonrası bile “olur da muslera sonrası kalede görmek istemem” diye çok söylediğim bir kaleci. nasıl ilerleyeck süreç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın