resim
Zorbay Küçük
Görev:Hakem
Yaş:31
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 538
    4 kasım 2023 fenerbahçe trabzonspor maçında bir kaç hata yapmıştır ama bence bunlara sebep yüzde yüz mete kalkavan denen organizmadır.

    şimdi pozisyonlara bakalım;

    trabzon'un iptal edilen ilk golü. ben bu iptale bir şey demiyorum açıkçası. trabzonlu oyuncunun bir çekme-itme arası bir hamlesi var. hakem faul diye değerlendirdi diyelim. burda kilit nokta, mete kalkavan da aynı fikirde! bu akılda dursun.

    fenerbahçe'nin ilk penaltısı, net faul. bunu kaçırdı. tamam olabilir, iki futbolcu birbirine yakın, tadiç kolunu arkaya uzatıp formayı çekiyor, göremeyebilir. kilit nokta yine mete kalkavan; iptal edilen golde faul olduğunu düşünen mete burda faul yok diyor! zorbay'ı var'a çağırsa bence %100 iptal edecekti penaltıyı.

    fenerbahçe ikinci penaltısı doğru karar.

    trabzon'un iptal edilen 2.golü. bence bu da doğru karar, trezeguet'nin osayi'ye değil ama mert müldür'ü itmesi net faul. mete yine işine gelene doğru müdaheleyi yapıyor ve var'a çağırıyor.

    syzmanski'nin 2 pozisyonu var. ikisinde de penaltı yok, ikisinde de doğru karar verdi.

    ismail yüksek'e doğru kartlar çıkardı. ilk yarı 2 sarı kartını da atladı ismail'in.

    bunun dışında fener'e verdiği uydurma fauller vs mutlaka vardır, maçı izlemediğim için bir şey demiyorum ama skora direkt etki eden bir hatası var; o da ilk penaltı kararı. orda da mete denen organizma hakemi bu hatadan döndürebilirdi ama yapmadı.

    misal yine denswill-irfancan mücadelesi var. orda da pozisyonu iyi süzdü ve kart vermedi denswill'e. yani belki renkdaşlar bana kızacak ama ben zorbay küçük'ün maçta art niyetli olduğunu düşünmüyorum. öyle olsa syzmanski'nin 2 pozisyonuna da penaltı çalar ve mete de zerre müdahele etmezdi. ya da son dakika trabzon golünde var'dan önce daha pozisyon gol bile olmadan düdük çalar faul verirdi. hatalı kararları olmuştur ama 90 dakika küfür yediği bir atnosferde bence iyi maç yönetti. mete biraz insan olsa maçı hatasız kapatmasını sağlayabilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın