• 607
    fenerbahce'nin rezil oynayarak yenildigi mac. ancak birsey dikkatimizi cekiyor, bunu paylasmak istiyorum. mac satma ihtimali olmayan butun takimlar fenerbahce'ye karsi cok iyi hucuma cikiyor. trabzonspor, ludagorets, nordsjaeland, twente, antalyaspor aklima gelenler. takimlar yener yenilir o ayri ama macta bir mucadele goruyorsunuz.

    simdi bakiyorum rizespor, hatayspor, kasimpasa. abi adamlar 2 pas yapamadi, bir duzine gol yedi. gercekten inanilmaz ya! fb maci oncesi degisik taktik degisimleri, oynamayan oyunculari oynatmalar vs
    neyse sonra bakiyoruz rizespor ve kasimpasa'ya bize sahayi dar ettiler, inanilmaz hucumlar, her pozisyona itiraz, kosu seviyeleri zaten cok daha yuksek. simdi bu acikca sike degil midir, lutfen zamani olan su maclari karsilastirmali analiz etsin. ve eminim ki yarin karagumruk de senelerdir oldugu gibi bize hirsli, yuksek kosu seviyesinde, guzel kontralariyla oynayacak, fenerbahce macinda pas yapmaktan, itiraz etmekten aciz, ruhsuz bir takim olarak cikacak, cunku hep boyle oluyor nedense!
App Store'dan indirin Google Play'den alın