• 86
    dün oynadıkları dortmund maçında hiç kasmadan 4 gol attı bayern. hem de deplasmanda. bu sonucu düşününce bizim maç için tek bir temenni vuku buluyor: 1-0 olsun onların olsun.*

    tabi maç sahada oynanıyor klişe bir deyişle. bu maç teorik olarak üç ihtimalli olsa da futbol dünyası bu maç özelinde beraberliğe dahi şans tanımıyor.

    şampiyonlar liginin mottosu çok koşmaktır. anahtarı ise bulduğunu atmak.

    bulup da gole çeviremediğin her pozisyon rakibi maçın içine daha çok çekiyor. yerel liglerde durum böyle değil, beşiktaş'a karşı sabaha kadar oynayıp kaçırsak 90'da bi tane sallar kazanırız rahatlığı var mesela. ama şampiyonlar ligi arenasında rakip paok, kopenhag, basel ayarında bir takım bile olsa bulduğunu atamadığın vakit kaybediyorsun.

    bayern maça hızlı başlar, ilk maçta olduğu gibi ilk golü yeriz. futbolun doğası gereği bunlar yaşanır. ama mutlaka pozisyon buluruz. çünkü koşan, mücadele eden ve pozisyona giren bir takımız.

    bu minvalde 5-2 gibi bir skorla kaybetmek olağan bir sonuç olur. rakip makine gibi çünkü.

    city ve bayern harici bütün rakiplere karşı deplasmanda hayal kurabilirdim. ama bu iki takıma karşı nein.

    kuvvetle muhtemel finalin adı da bayern-city olur, erken bir final olmazsa.

    not: entry çok karamsar oldu ama amatör, duygusal bir ruh halinden sıyrılıp gerçekçi bir bakış açısıyla yazdım tamamen. gönül tabi ki puan veya puanlar ister, destan yazalım ister. ama bu insaf yoksunu takım barça'yı yakın zamanda 8 golle rencide etti. gerçekçi olup deplasmanda 12 km üstünde koşmak en iyisi bunlara karşı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın