• 152
    herhalde afrika'yı dışarıda bırakırsak, bir futbol organizasyonun gelebileceği en kirli seviyede oynanan sezon. medyası, rakip oyuncuları-başkanları, hakemleri, federasyonu, yayıncı kuruluşu, orta laleleri, kayganlaştırıcı fenomen çakmaları, yağızoğlu sabuncuları... her ama her gün, her alanda bu kadar aleni satışların ve kirli oyunların yapıldığı bir futbol sezonu oynanmış olamaz.

    galatasaray camiası bu sene destansı bir mücadele veriyor. taraftar sinir harbinde. oyuncular ve teknik yönetim saha içinde 0 puan kaybı toleransıyla, avrupa'da da bizi temsil etmeye devam ederek götürüyor. yönetim her anlamda kuşatma altında ve yalnız.

    şu ortamda başka bir camia gerçekten bu kadar kötülükle baş edemezdi. yüzüklerin efendisi: iki kule'de teoden'in 10.000 uruk hai'yi görünce bir sözü vardı, "insanlık bu kadar gaddar bir kötülüğe karşı ne yapabilir ki?" diye. işte böyle bir kuşatma altındayız ama direniyoruz, parlıyoruz.

    cimbom başı dik yürür. sonra dedim ki, iyi ki galatasaraylıyım.

    moralinizi yüksek, safları sıkı tutun. zaman içimizde bölünme zamanı değil. küçük aksaklıklara ve hatalara tolere edip sabır göstereceğiz. arada puan kaybı yaşasak bile fener'e 2 maçta basıp geçeceğiz ve şampiyon olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın