resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7020
    eleştirilmemeli tavrı en başta kendisine zarar olarak dönecek futbolcu. son haftalarda oynadığı futbol da “aslanlar gibi” falan da değil, son derece verimsiz ve takıma hücumda fazlasıyla zarar veren bir oyun oynuyor.

    kendisi gerçekten çok yetenekli bir futbolcudur. buraya geliş hikayesi ve gelişimi dikkate alındığında formsuzluğunu ve hatalarını oynadığı mevkiye bağlamak fazlasıyla basite kaçmaktır. çünkü bu pozisyonda oynarken takıma en büyük zararı veren son pas kararlarında ya da tercihlerinde yaptığı hatalardır. hep bir şeyleri olması gerekenden daha fazla ve daha çabuk sürede yapmak istediği için daha da fazla hata yapıyor. her geçen maç da bunların boyut artmaya başladı.

    tüm bunlara rağmen hiçbir şey olmamış gibi haftalardır “aslan, aslan” diye pohpohlanıyor. bizim taraftar da ona iyilik de bulunduğunu zannediyor. tüm bu olanlardan sonra geldiğimiz sonuç, takıma daha da fazla zarar veren bir oyun. yoksa normal bir futbol düzeninde yabancı sınırı olmasa şu performansıyla hiçbir doğru yönetilen takımda ilk 11’de maçlara çıkamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın