• 33
    artik ciddi bir sekilde provokasyon ve manipulasyona girmis topluluk.

    ali koc yapmadigimiz seyleri de yapacagiz derken, hep yaptiklari seyi artik daha ciddi yapacaklarinin sinyalini vermisti, gunumuzde eksi sozluk ve twitterda yarattiklari manipulasyon cok artti.

    galatasaray'a yonelik yalan ve suclamalari bir kenara birak, turk futbolunu gercekten keyif almaz hale getiriyorlar.

    ben yazilimciyim, elimden fazla bir sey gelmiyor ancak avukat olan galatasaray'lilarin bir seyler yapmasi elzem hale geliyor. bu kadar kolay olmamali koskoca camiayi surekli ve durmaksizin yalan ve iftiralarla yan yana getirmek. hele de bunu fenerbahce gibi sikeden hapis yatmis bir kulup taraftarinin yapmasi ayrica garip.

    - belirli konularda toplu entry ve tweet atip suni gundem yaratiyorlar
    - bir konuda yalani ilk atan olup, bunu konusan yuzlerce insan yaratip gercek algisi yaratiyorlar
    - yazilanlarin kredibilitesi olmasi icin toplu bir sekilde medyada one cikmasi icin istatistik kasiyorlar (fav, like, retwee vs, adina ne derseniz)
    - kendilerinin bariz bir sekilde kayirildigi ve avantaj elde ettikleri konularda biz gundeme getirmeden, konuyu bir sekilde onlarin dezavantajina gibi lanse etmeye bile calisiyorlar (misal: fenerbahce lehine haksiz penalti karari veren hakemin cezalandirilmasini, fenerbahce'nin hakli penaltisini verdigi icin cezalandirilmasi sekilinde lanse etmeleri bir ornek).
App Store'dan indirin Google Play'den alın