resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3003
    gördüğümüzden çok daha büyük bir satranç oynuyor. hem de çok ustaca.

    geçtiğimiz sezon yaptığı transferler ve sonrasındaki "bu ligi bitirtmeyiz" çıkışından beri suyun karşı tarafının radarında. bunu çok iyi biliyor, çok doğru okuyor ve inanılmaz doğru hamlelerle kendisinden çok daha fazla maddi güce ve imkana sahip bir rakibi perişan ediyor.

    geçtiğimiz yaz aylarında karşı tarafın parayı bastırıp aldığı sebastian transferinden sonra isminin alakasızca ortaya atılması, çok çırpındı ama alamadı algısının yapılması ve sonrasında yaptığı sağlı sollu tete - zaha hamleleri... transferleri rakibin bodrum'daki yatından söküp alması, koç gibi devasa güce sahip bir adamın adeta ciğerini deşip gövde gösterisi yapması, rakibin aylardır yaptığı planlara turp sıkıp 30-40 milyon dolarlık panik ve intikam transferlerine sevk etmesi... aylarca sustuktan sonra rakibin finansman desteği sağladığı çok bariz olan kalesine çıkıp elinin boş olmadığını belli etmesi ama kozlarını ileriye saklaması...

    soyadının çağrıştırdığı kadar güçlü bir komutan edasıyla strateji kuruyor, gerçekleştiriyor ve karşısındaki çok büyük gücü şaşkına çeviriyor. koç'un en nefret ettiği adam olduğundan, uykularını kaçırdığından ve kendisi ekrana çıktığından beri karşı cephenin yangınının dinmediğinden eminim.

    çok büyük bir savaşı mükemmel şekilde yürütüyor, allah yardımcısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın