• 84
    çok sıkıntılı bir fikstürden geçiyoruz, dolayısıyla da her maçımız çok sıkıntılı. kasımpaşa maçı için çok rahat geçecek diyoruz ancak güncel puan durumunda 5. sıradalar. 10 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetleri var. bu süreçte aldıkları 2 mağlubiyet fenerbahce ve trabzonspor'a karşı. adana demir'i de yenmişler. haliyle ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor. kasımpaşa tamamen fos bir takım değil. eski oyuncumuz aytaç kara sezon başından beri muazzam performans sergiliyor gol ve asist olarak. eski oyuncularımızın bize karşı harika oynama ve gol atma geleneğini de göz önünde bulundurursak çok çok dikkat etmemiz lazım.

    yarın (bkz: 4 kasım 2023 fenerbahçe trabzonspor maçı) fenerbahçe'nin trabzon karşısında puan kaybetme ihtimali az da olsa var. ancak o ihtimalin bizi sevindirmesi için önce bu çok önemli maçı almalıyız. sakin kalıp bulduğumuzu atmamız lazım. ilk yarım saatte atacağımız bir gol bizi rahatlatacaktır. tabi burda özellikle kerem'in ve diğer oyuncularımızın bitiricilik konusunda bir şeyler yapması şart. taraftardaki bu rahatlık oyunculara da sirayet etmişse çok sıkıntılı bir maç yaşayabiliriz. son olarak kasımpaşa uzaktan gol atabilen bir takım, özellikle orta saha oyuncuları bu sezon uzaktan gol konusunda çok şanslılar. sürpriz bir golle geriye düşmek istemiyorsak bu konuya çok dikkat etmemiz lazım.

    vurduğunuz gol olsun aslanlar!

    edit: çıkan 11'den en çok korkutan kişi ziyech. geriye ne kadar yardım edecek, ilerde bir etkinligi olacak mı yoksa son dönemde sonradan girdiği maçlarda olduğu gibi kafasına göre takilacak mi bilemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın