• 1
    erden timur'un katıldığı programda söylediği üzere türk futbolunda bir an önce gerçekleşmesi gereken operasyondur. a'dan z'ye tüm hakemler ve futbol medyası kir ve pislik içinde.
    aynı şekilde buna alet olan takımlarla dolu süper lig. birbirlerine oyuncu hediye etmeler, birbirlerie sponsor olmalar. bunlar normal bir ülkede asla olacak şeyler değil.

    fenerbahçe ile oynanan maçlarda fenerbahçe lehine hata olunca çıt çıkaramayan kulüpler,
    alnımızın akıyla kazandığımız maçlardan sonra bile çıkıp galatasaray'ı hedefe oturtmayı da iyi biliyorlar.

    erden timur'un bahsettiği var odasından kayıtların çıkması konusunda ise şansal büyüka yeni iddia ortaya atmış.

    --- alıntı ---

    tff başkanı mehmet büyükekşi'nin lale orta'ya 'pozisyonun el olduğunu ali koç'a kanıtla' demesinin ardından, lale orta'nın da bunun üzerine var odasından görüntüyü çıkardığı söyleniyor.
    var'a yabancı hakem getirilmeli. var'da sadece var hakemleri dolaşmıyor. şeytanlar da girdi var odasına. içeride dolaşıyorlar, kapı cam çerçeve her yeri tutmuş durumdalar!

    şansal büyüka
    --- alıntı ---

    erden timur'un söyledikleri yalan olsaydı, bugün ali koç ve fenerbahçe basını bunu yalanlamak için elinden geleni yapardı. aylarca "belgeler nerede erden timur" diye konuştunuz, adam belgeleri ortaya attı hepiniz sus-pus şekildesiniz. demek ki her şey doğru.

    bu iddiaların üzerine gidecek bir tane yürekli savcı yok mu bu memlekette?
    gerekirse kamuoyu oluşturulmalı. erden timur'un türk futbolundaki manipülasyonu, tehditleri açıklama cesareti boşa gitmemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın