resim
Tanguy Ndombélé Alvaro
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 949
    yapılan yalan yanlış haberler ve sürekli kilosundan dem vurularak yapılan makaralardan sonra yarın sahada olmasını beklediğim oyuncumuzdur. yönetim yine çok ciddi bir rezalete imza attı ve bu haberleri yapanlara mahal verdi, hiç kimseye hesabını sormadı. yalanlama getirmedi. yine kendilerine yakışanı yapıp düşmanlarımıza mahal verdiler. kendilerini tebrik ediyorum, geçen gün erden timur'un açıkladıkları gündemden dağılmaya başladı mesela herkes makara peşinde ndombele üzerinden. neyse, konumuz bu değil.

    okan hoca yarın kendisini sahaya atip mesaj verebilir, ndombele'yle sohbeti olduysa bu makaralara karşılık onu motive etmiş olabilir. yada ndombele bu makaralara şahit olup motive olmuş ve yarın maça çıkmak icin ekstra bir istekte bulunmuş olabilir. bu tahmin tabii, yarın oyuna girmesi durumunda stadda bulunan 50 bin kişinin de ndombele'ye sahip çıkması ve tezahürat yağmuruna tutması lazım. aksi takdirde futbolcumuzu birkaç tane kolpacının yalan hamburger haberine yem etmiş olacağız. ki bu, tarihi bir utanç ve kara leke olacaktır galatasaray taraftarı için.

    gerçi ne olacak ki, galatasaray taraftarındaki genişlik kimsede yok. hala ndombele ile makara yapan galatasaraylı insanlar görüyorum. yazık. bu kulübü tutmayı da, mutlu olmayı da hak etmiyorsunuz. neyse, bu başka başlığın konusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın