resim
Tanguy Ndombélé Alvaro
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 946
    2023-2024 sezonu yaz transfer döneminin son günü bize katılmış oyuncu. bize gelmeden önce de hazırlık maçlarında dahil oynamamıştı.

    bu sezonda oynadığımız şampiyonlar ligi 3. hafta maçı olan bayern munich maçından sonra hiç bir antrenmanda kendisi gözükmemektedir. bu demektir ki, ya sakatlandı ya da teknik ekip form tutsun diye başka bir program uyguluyor. hakkında açıklama yapılmadığı için bunu bilmiyoruz tabi.

    bunlara ek olarak da buraya gelme sebebini hepimiz biliyoruz. zaten yeteneklerini sergileyecek hırsı ortaya çıkartabilirsek ligin üstünde bir oyuncu olduğu da çok açık.

    ayrıca takımımıza kiralık olarak katıldı. yani bonservis ücreti ödemedik.

    burada öz eleştiri olarak şunu diyebiliriz. bu oyuncu buraya gelirken ihtiyacı olan şey oynamaktı. biz de yeterince oynatamadık. maçlarda puan kaybını göze alamayan teknik ekibi burada eleştirmem ama teknik ekibinin dahil olabileceği tek eleştiri noktası burası.

    bütün bunları göz önüne aldığımızda benim gördüğüm resim şu. bu oyuncudan verim almak istiyorsak beklemeliyiz. sabretmeliyiz. beklersek ve sabredersek olmama olasılığı var mı ? tabii ki var, ama sabretmeyip saldırırsak diğer olma olasılıklarını da götürmüş oluruz. tutarsa da ne olacağını hepimiz tahmin edebiliyoruz.

    bizden bağımsız bir de şu konu var. niye basında sadece bizim oyuncularımız ile alakalı haberler çıkıyor. zaha kronik, ziyech müptezel, ndombele obez. 3'ünü de ortak noktası, 0 bonservis vermemiz olması. peki ben de sorayım 15 milyon bonservis bedeli verilen cengiz nerede? bilmem kaç milyon euro yıllık alan rebic- baily - onana- nerede? bu oyuncuların toplamı ndombele'nin hamburgeri kadar gündem olmadı ve işin ilginç yanı biz tuzlukla koştuk olaylara.

    takım iyi giderken biraz da sakin kalıp, olaylar bittikten sonra değerlendirmek gerekiyor diye düşünüyorum. zaten baktık değerlendiremedik, teknik ekip de ümidi kesti, eleştiririz. ama bütün bunlar için erken.

    sahalara döneceği günü beklediğim oyuncumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın