aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 148
    izlediğim kadarıyla lale orta olayının konuşulmadığı youtube kanalı. sadece saha içi konuşulan bir kanal olsa anlarım ancak bu kanalda saha içinden çok dışını konuşan serdar ali çelikler, saha dışını saha içi kadar konuşan ali ece yorumculuk yapıyor. burada zamanında fenerbahçe'nin isteğine göre haber sakladığını söyleyen onur tuğrul var. kanalın içinde düzenli olarak yer alan galatasaraylı yorumcu sayısı da yeterli. uğur karakullukçu, ılgaz çınar ve sinan yılmaz düzenli olarak video çekiyor. burada meşhur bahaneler olan saha içini yorumluyorum, prensip gereği saha dışı konuşmuyorum gibi cümleler de kuramazlar. kiminle birlikte yayına çıkarsanız seviyeniz o'dur. hepsi serdar ali çelikler, ali ece, onur tuğrul ile program yapıyor. kanal kararı da olamaz, içindeki çalışanlara bakınca. bu durumda artık ben prensip gereği sadece saha içini konuşuyorum da diyemezsiniz. çünkü görünen o ki sizinle aynı prensiplere sahip olmayan kişilerle program yapıyorsunuz.

    mesela dün canlı yayınlanan programda uğur karakullukçu haftanın baskı hisseden kişilerinin listesini yapıyor, lale orta'nın adı geçmiyor. programda da geçmiyor adı. programın içeriği önceden belirlense bile bu kadar bomba olay yine konuşulur. ama yok.

    buranın da tepki görme zamanı geldi ama henüz taraftarın toplu şekilde hareket etmesini sağlayacak kıvılcım gerçekleşmedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın