resim
Emil Varhaugvik Breivik
Takım:Molde
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:24
Boy:1.80
Uyruk:Norveç
  • 239
    molde'de oynayan futbolcu.
    bilenler bilir, molde'de yaşıyorum. şehir inanılmaz küçük olduğu için de illa birileri birilerini tanıyor. benim oğlan ile linnes'in kızı aynı okula gidiyor, linnes ile market alışverişinde karşılaşabiliyorum. o türkçe konuşmaya çalışıyor, ben norveççe *. yani, konu ile ilgili üç aşağı beş yukarı bilgi sahibiyim.

    bizim maçtan önce trabzon'un breivik için bir girişimi olmuş. nedendir bilmiyorum, ancak trabzon bu piyasada çok aktif. benim de çok sevdiğim, şimdi midtjylland'da oynayan ola brynhildsen in de peşinden çok koşmuşlar. oyuncuya da iyi para önermişler, ancak oyuncu gitmek istememiş. breivik için de ciddi girişimi olan biz değildik. molde geçen dönem ajax'a mannsverk'i 6-8 milyon euro arasına satınca orta sahasında ciddi bir açık oluştu. bu nedenle breivik'i göndermek istemediler. bu arada breivik için konuşulan rakamlar çok absürt değil, onu söyleyebilirim. benim duyduğum, breivik'e denen şu: ocak ayında eğer istersen seni bırakırız. norveç'te lig bitiyor, eğer orta sahaya iki takviye yaparlarsa büyük ihtimal breivik'i bırakacaklar.

    breivik ile ilgili sıkıntı aslında oyuncunun kendisiyle alakalı değil. norveç teknik direktörü 5 büyük lig dışında oyuncuların gitmesini pek istemiyor. breivik de genç bir oyuncu, milli takıma da davet aldı yanlış hatırlamıyorsam. belki bu sorun olabilir. ama benim bildiğim kadarıyla avrupa'daki ülkelerin sürekli izlediği, transfer dedikodusu olan birisi değil. ancak linnes'i görürsem ona sorarım durumu *
App Store'dan indirin Google Play'den alın