• 401
    uygulamaya girmeye çalışırken "bir sorun oluştu, tekrar deneyin" hatası alıyorum bayağıdır. muhtemelen whatsapp kanalını aktif ettikten sonra orası kolay geldi (çünkü app içeriklerini doğrudan kanala atıyorlar artık) ve app tarafını komple saldılar.

    gerçekten inanılmaz. böyle olacağından yüzde yüz emin olduğum için (bkz: #3501284) tek kuruş vermedim ilk günden beri. çünkü bu tarz projelerde kurum veya kuruluş farketmeksizin her zaman "önce bir stabil işler hale gelsin, gerekli üretim yapılsın, sonra bakarız duruma göre" zihniyetiyle yaklaşırım. bu yaklaşımdan her zaman fayda gördüm. uygulamamız da bu fikrimi tekrar perçinledi sağolsun.

    fakat, para verip uzun vadeli abonelik alanların parası ne oluyor bu arada? (bakın burada herkes parasının peşine düşsün demiyorum, sorum kulübedir. sırf kulübe katkı olsun diye karşılık beklemeden para veren taraftara değil. kulübün de taraftar gibi "nasıl olsa karşılık beklemiyorlar, salın" zihniyetinde olacak hali yok heralde değil mi? ama salıyorlar görüldüğü üzere.)

    bu konuda bir önceki yazımdan da (bkz: #3711898) buraya dipnot olarak kopyalıyorum;

    "...tamam, kulübe destek için abone olunuyor ama alınan paranın karşılığını vermek adına bu derece bariz gönülsüz ve ilgisiz hareket edilmesi hiç ama hiç etik değil. rahatsızlık verici seviyede hatta. yakıştıramıyorum kulübüme. kimse parayı sokakta bulmuyor neticede. "bir sigara parası bile değil" gibi sığ savunma olamaz. olay burada meblağlar değil. ortada iki futbolcu ismi değişip, şampiyonlar ligi grubumuz bile yazılamayacak derecede garabet şekilde yönetilen dijital platform içeriği var. bu platformda torrent ve yardımcılarının ismi neredeyse "yeni" silindi arkadaşlar? ne sigara parasından, ne ekmek parasından bahsediyorsunuz?"
App Store'dan indirin Google Play'den alın