resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2979
    iyi niyetli ve canla başla çalışan ama çok hatalar yaptığını gördüğüm yönetici. misal ünal aysal zeki bir adamdı ama canla başla çalışmıyordu. bu gösterdiği performansı bile bizi ne seviyelere çıkarttı. yıllardır resmen sömürge başkanlara maruz kalmışız.

    iletişim işi için kesinlikle profesyonellerden yardım alması gerekiyor. belgeleri açıkladığı kanal aspor açıkladığı moderatör ve muhabirler daha lehe hata aleyhe hata gibi kavramları kafalarında canlandırmaktan uzak bunları gösterilme sürelerine bile değinilemedi kafaları basmadığı için. belgeleri saldı bıraktı, fatih altaylı gibi daha zeki sözün özünün geleceği yeri bilen yönlendirme sorusu da sorabilen birine de aktarsaydı daha çok etki alırdı. program zaten israil'in hastane saldırısının karambolüne de geldi. ayrıca bazı melamlarını aktarırken yanlış cümleler ile facialar yaratıyor. mizacı yumuşak olduğu için de çoklu muhabir kakafonisine yenik düşüp hatta bazen karşısındakini iletişim olarak baskı altına alması gereken yerde sönük kalıyor. ali koç misal derin futbola çıkması hataydı ama kakafoni masterı rok karşısında rok'un gazı aldığı anda aşırı ezilmedi. mali açıdan bir sorunu olmadığı için bir iletişimciyi inner circle'a alması gerekiyor.

    transfer işinde de scout ekibimizi olayların çok dışına çıkardığını, eğer onlara güvenmiyorsa oranın yapısını değiştirmesi gerektiğini biraz daha kollektif akılın tercihlerde bulunması gerektiğini düşünüyorum. bizim takımın boey, nelson, kerem ve barış alperlere ihtiyacı var. okan hoca ve kendisi bu profilde oyuncu kazandıramadı bize. scout ekibinin tekrar aktifleşmesi gerekiyor. son dakika tottenham'dan iki oyuncuyu paket olarak getirme konsepti de transfer döneminde ağır savrulduğumuzu gösteriyor.

    bunun dışında ekonominin biraz daha dolar euro'da markalar bazında yüksek enflasyon nedeniyle yükseldiği piyasada mükemmel bir sponsorluk süreçleri yönetmiş. bir markanın ne olduğu tam bilinmediği itibarı ve karışabileceği olaylar çekincem dışında, galatasaray sponsorluk tarihin en iyi meblağlarına ulaştırmış kulübü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın