resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8568
    kaderinde kazanmak olan adam. fatih terim gibi hatta futbolculuğunu da hesaba katarsak fatih terim'den bile fazla belki. okan hocanın kaderinde büyük şeyler var, buna inanıyorum. hocamız zaten şimdiden futbolcu ve teknik direktör olarak en fazla şampiyonluk yaşayan isim oldu. daha 50 yaşında adını zirveye yazdırmış durumda.

    futbolcuyken kazanmalara doymadı, başarılara doymadı. teknik direktör olarak kazanmaya devam ediyor. akhisar'da kazandı, başakşehir'de kazandı ve şimdi de bizimle birlikte kazanıyor. yanlış anlamayın, havadan kazanıyor demiyorum. çok donanımlı, çok cesur ve çok hırslı. bu yüzden kazanıyor ama kaderinde de kazanmak var. bütün teknik direktörler gibi okan hoca da yanlış hamleler yapabiliyor veya doğru hamleyi geç yapabiliyor ancak böyle zamanlarda da işte talih hocamıza gülüyor. bu da çok lazım zaten bu işte. kader de yanınızda olacak büyük işler başarırken.

    machiavelli, eski bir roma atasözü olan ''fortis fortuna adiuvat''* sözünden yola çıkarak şunu söylüyor: “talih, dişidir. bu yüzden cesur ve atılgan erkekleri sever.''

    işte bu yüzden okan hocanın kaderinde kazanmak var. çünkü hoca asla geri durmuyor, asla geri vitese takmıyor. inandığı şeyleri yapmaktan, söylemekten asla çekinmiyor. ''galatasaray hocalığını hem istiyorum istiyorum hem de kendime yakıştırıyorum.'' derken gözlerinin parlaması ve kararlılığı bile çok şey anlatıyor. böyle bir adamın da zaten bayern, united demeden rakip kalecinin ağzına kadar basması çok normal.

    kazanacağız hocam, daha çok şey kazanacağız. çünkü hem senin hem bu camianın kaderinde kazanmak var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın