• 7326
    baktılar kendi kendilerine şampiyon olamıyorlar. her türlü medyayı satın alma, tvlerde fenerli olmayanları kovdurma, mhk, tahkim ve federasyon içine sızma. anadolu kulüplerine, bjk dahil sponsor olma derken yine olamıyorlar. bu sefer ne yaptılar? olanı taklit edelim.
    ünlü golcü getirelim ona şarkı bulalım. dzeko -beni sev-
    e yetmez. teknik direktörün oğluyla ünlü futbolcumuzu kaynaştıralım, ismail kartal'ın oğluyla tadic'i kaynaştırma, balık tutmaya götürmek, videoları servis etme falan filan.

    şu an baya aliexpress'te satılan galatasaray gibi oldular. biz yapamıyoruz. yapanı taklit edelim çin ürünü gibiler. gerçekten adil ve güçlü bir rakip isterdim. ama alakaları yok. galatasaray'ı taklit, galatasaray'a laf sokma, çelme takma ve her türlü illegal işler. sosyal medya trolleri yüzünden internete giremiyorum düşük iq içeren dezenformasyon paylaşımları yüzünden. benim için akparti'nin futbol şubesidir kendileri.

    bir de atatürk'ün tuttuğu takım olmaları inançları var. he ya mustafa kemal'in işi gücü yok. 1903, 1905, 1907'de kurulan futbol kulüplerinden doğru düzgün maç oynanmayan, savaşın, şunun bunun olduğu yıllarda atatürk'ün takım tutacağına ve fenerbahçe taraftarı olacağına kendilerini inandıracak kadar gerizekalı, kibirli ve şizofrenler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın