• 16
    oyun olarak akıllı olduğumuz, organize ataklarda çok iyi olduğumuzu düşünüyorum. lâkin bitiricilikteki yaşadığımız büyük şansızlıklar bizi çok yormaya başladı.

    sadece biz izleyenlerin yaşadığı stres ve heyecan değil mevzu. skor olarak rahatladıktan sonra oyuncu dinlendiremiyoruz. belki eyüp süre alabilir. kritik oyuncuları altmıştan sonra çıkartabiliriz. bu yüzden artık bulduğumuzu atmamız gerekiyor.

    geçen hafta oynanan ve beş farklı kazanan rakibimiz devre arasında soyunma odasına gittiğinde iki gol atmıştı. gol beklentisi 0.57 idi. şaka değil. biz bu değerin kaç katını bayern maçı dahil birçok maçta yapıp bir ya da iki gol atıyoruz.

    daha da enteresan olan ise kaliteli ayakların sayısı bizde daha fazla. kalite farkı ise çok ciddi. buna rağmen böyle absürt derecede sonuç farkları ortaya çıkıyor. bu tamamen son vuruş şansı. böyle yıldızların en iyi bildiği şeyi onlara tekrar öğretmek saçma olur.

    kasımpaşanın rakibimiz ile maçını izlediğimde ciddi şaşırdım. savunma dizilişini bile yapamayan takım gördüm. kontra atak yapmayı bile düşünmeyen takım vardı. büyük maçlarda böyle bir oyun seçiyorlarsa dürüst olup bize ayrı bir motivasyon ile çıkmasınlar o zaman.

    rahat galibiyet beklediğim ve bol gol umut ettiğim bir maç. yolumuz açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın