• 341
    kendisinin saha içinde kalan, objektif ve sağduyulu yorumlarından faydalanıp fenerli birkaç arkadaşla mantıklı bir zeminde futbol tartışma girişiminde bulundum geçtiğimiz hafta*
    fenerbahçe takımının oyununu şu dönemde haklı olarak çok övdüğü için iyi bir başlangıç olur diye düşündüm. kendisinin geçen haftaki "fenerbahçe boğarak yeniyor vs" başlıklı analiz videosunu bu arkadaşlara gönderdim. hoşlarına gider diye düşündüm. sonrasında bayern maçını beraber seyrederken videoyu nasıl bulduklarını sordum. sinan'ı beğeniyorum tavsiye ediyorum size de falan filan derken boş gözlerle karşılaşınca pek de izlemediklerini veya etkilenmediklerini anladım.

    günün devamında bana erman toroğlu şöyle demiş, levent tüzemen böyle fener düşmanıymış, rasim ozan nasıl adammış, efendim dolayısıyla galatasaray medyası nasıl etkiliymiş, algı yönetiminde bir numaraymış, bizim hakkımızdan ancak aziz yıldırım gelirmiş gibi argümanlarla karşılık verdiler. tabi ben bunların hiçbirini takip etmediğimden ne cevap vereceğimi bilemedim. güldüm geçtim, maçıma baktım.
    bunu da niye anlattım tabi burda, o da ayrı mevzu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın