resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 3524
    https://gss.gs/pCb.png

    her ödülünde en az bu kadar fark olan 'goat'.
    ronaldoseverlere kötü bir haberim var, tahminen kaybettiği ballon d'orlarda da buna benzer istatistikler vardı.

    bilmeyenler için chance created - yarattığı fırsatlar
    bcc - yarattığı gollük fırsatlar
    motm - maçın adamı

    son 20 yılda teknik, top sürüşü, pozisyon alma, vizyon, pas, oyun zekası konusunda kimsenin kendisiyle aşık atamadığı virtüöz.

    neymar'ın takıma gelip, liderliğini kabullendiği bir futbolcu. ki bilenler bilir, kendisi brezilya'da çok genç yaşlardan itibaren yarı tanrı konumundaydı. keşke messi'yle buluşmak yerine kendi krallığını ilan etseydi, tahminen ronaldo ve messi ile birlikte bir üçüncü opsiyon olabilirdi.

    daha altyapıdan yeni çıkmışken, ronaldinho'nun rahmetli kobe'ye 'seni dünyanın en iyi futbolcusuyla tanıştırayım mı?' cümlesindeki özne olan futbolcudur.

    ruud van nistelrooy'dan pas atmadığı için dayak yiyip ağlatılan, yıllarca beraber manchester'ı sırtlamalarına rağmen rooney tarafından nefret edilen, en son milli takımda bruno fernandes tarafından bile sallanmayan bir futbolcudan çok daha fazlası.

    her şey için şimdiden teşekkürler keçi. keşke daha az keçi olsaydın da, icardi ile beraber belki de 2 dünya kupası daha fazlan olabilirdi. senin yaratıcılığın artı icardi'nin topsuz oyun ve bitiricilikteki mahirliği ile süpürülmedik ne copa america kalırdı, ne dünya kupası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın