resim
Lionel Andrés Messi Cuccitini
Takım:Miami
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Arjantin
  • 3520
    dünyanın en yetenekli oyuncusu. ama bana göre "goat" değil. goat olmak için yaptığın sporda birşeyleri değiştirmen, ya da o spora bakışı değiştirmen, toplumda belirli konularda liderlik etmen gerek. "çok iyi top oynadı, şampiyon oldu, kupalar aldı" tek başına yeterli bir donanım değil. bu nedenle yeteneği ve oynadığı oyun ölçüsünde bir karakter olduğunu düşünmüyorum .üstelik kibirli yapısı ve ilahlaştırmaya çalışan hayran kitlesi nedeniyle kendisini çok da antipatik bulurum. bu dediğim kitle; (medya, spor insanları, hayran kitlesi) maradonanın kendilerinde anımsattığı güzel günlerinin romantizmine kapılarak yeni bir hikaye yaratmak istedi ve bir kısmı hakedilmemiş ballon dor ödülleri ve ittire kaktıra zorla aldırılan dünya kupası ile yeni süper kahraman arayışlarının gerçeğe dönüşmesi şeklinde zuhur etti.

    hele şu son alınan ballon dor'u messi'nin alması ne alaka. ne yaptı ki. veresi olanların verdiği bir ödül haline döndü. mauro icardi ondan daha çok haketti.

    icardiye yamuk yapmayacaktın bücür. sevmiyorum seni. sevip sevmememden bağımsız olarak da bu ödülü gene haketmeden aldın. oysaki sorsalar messi büyüklüğü nasıldır diye, anlatırlardı şampiyonluk veya kupa ile ölçülemeyen ve tarif edilemeyen bir büyüklük olduğunu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın