resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1583
    basketbolla ziyadesiyle alakalı bir birey olarak kendisini derrick rose ile bağdaştırıyorum sözlük. uçan kaçan harika oynayan bir oyuncu olarak ilerleyen iki kariyer. kendilerine has birer dış görünüş (özellikle saç olarak ilerleyelim) ve bir anda ortaya çıkan bir sakatlık.
    derrick rose bu sakatlık sonrası bir daha asla eskisi gibi olmadı, eski gücüne kavuşamadı, o parıltılı günlere dönemedi. yuvam dediği takımından ayrılmak durumunda kaldı, psikolojisi çok kötü etkilendi. ve bir çok kişi uzattığı saçlarından dem vurarak, "o saçları bir kessin aslında hakiki formuna dönecek" gibi ilginç önerilerde bulundular.
    dönelim saha'ya. kendisi yuvası bellediği takımı hatta ülkeyi bıraktı. imajı ile özdeşleşen saçları kesti ve de büyük bir sakatlıktan çıktı. şu anda da o ihtişamlı günlerinden uzak bir performans veriyor bizim formamız altında. kesinlikle yıldız bir transfer. o yüzden de beklentimizin yüksek olması son derece doğal. ama özellikle birincil rakibimiz olan fenerbahçe'nin yeni transferleri çatır çatır top oynarken bizim ziyech ile birlikte yaz transfer dönemimizin en büyük yıldızı olan saha'nın hala yeni sözleşme uzatmış garry rodrigues performansı vermesi çok az da olsa endişe verici açıkçası. bu gidişle söylemler "şöyle güzel bir devre arası kampı yesin bak nasıl da oynayacak" haline evrilecek gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın