• 7293
    geçtiğimiz sene fb her hafta bir şekilde galibiyet alırken sürekli tekrarladığım bir ft vecizesini şimdi de yinelemek istiyorum ‘yeter ki biz kazanalım’.

    bu sene geçen seneye göre kesinlikle daha zor, bir kaç maddede özetlersek eğer;

    - fenerbahçe daha güçlü, özellikle kadro olarak
    - geçen sene her maç birbirinin aynısı ofsayt taktiği yok
    - lig çok daha güçsüz
    - organize işler.

    bizim tarafta ise kadro kağıt üstünde sınıf atlamasına rağmen bayern maçı hariç oyunumuz henüz ilerlemedi. insanın içini sıkan bir kısırlık var. yeni transferlerin dünyaya ve gs’ye uyum sorunu, orta sahaya ihtiyaç olan transferin yapılmaması, şampiyonlar liginin zorluğu/dönüşü gibi etkenlerle boğuşuyoruz.

    buna rağmen, neredeyse kayıpsız ilerlememiz fb’yi çok ürkütüyor. bu yüzden her fark attıkları maçtan sonra bile hakem vb konularda ağlıyorlar. işin doğası tökezlemek, tökezleyecekler. istiyorlar ki tökezlediklerinde gs enselerinde olmasın ya da hakem düşmelerine izin vermesin. organize işler bunun hazırlığını yapıyor, her hafta, bıkmadan usanmadan.

    rize’deki kötü oyunumuzla kazanmamız çok önemliydi. sakatlık olmadan yarım golle bile yensek yeterdi, yendik. bundan sonra daha dikkatli olmalı, kadroyu da form anlamında genişletmeliyiz. bazen çok kızsam da tüm bunları yapacak olan okan hoca, güveniyoruz.

    tüm bunları niye anlattım, baştakini tekrarlayabilmek için. fb uçsun kaçsın yeter ki biz kazanalım.

    ekleme: daha bir hafta geçmedi yukarıda yazdıklarımdan sonra. tökezleyecekler ve tökezlediklerinde hakem desteğini sağlamak için bir taraflarını yırtıyorlar demiştim. destek ne kelime şikenin kralını döndürdüler trabzonspor maçında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın