• 7264
    an itibariyle aramızdaki en büyük fark türkiye ligi’ne bakış açılarımızdır. yoksa oyuncu kalitemiz ve potansiyelimiz net olarak önde. bir tek sol bek konusunda bizden daha iyi durumda olabilirler.

    dzeko ve tadic hücumda vücutlarını çok iyi kullanıp doğru istasyon oluyor ve iyi oyun kuruyorlar. zaten ikisinin de ayrı ayrı futbol zekası bu lige aşırı fazla. lakin rakiplerin kendilerine 1’nci bölgede baskı yapmaması da ayrı soru işareti. zira hücum hattı tadic irfan dzeko gibi ağır olan bir 3’lüye neden derinde savunma yapılır anlamak mümkün değil. ayrıca 2 stoper + ismail güldüren’le oluşturdukları geri üçlü de oyun kurma açısından son derece sıkıntılı iken.

    şu an için birçok faktör yanlarında. lakin iyi analiz edilmeye başlandıklarında, özellikle deplasmanlarda sıkıntı yaşamaları da yüksek ihtimal.

    bizimse kendilerine göre en ciddi sıkıntımız konsantrasyon. zira manu ya da bayern gibi dünya devi 2 takımla cl’de kapıştıktan sonra türkiye ligi gibi son derece kötü bir lige konsantre olmak hiç de kolay değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın