• 136
    siradisi bir sekilde baslayan sezon.

    ligde 2 takim daha 10. haftadan arayi acti. normalde bir takim boyle bir performans gosterse zirvede tek basina kalirdi, bu olmadi. mesela besiktas bu sene taraftara daha ilk haftalardan "istifa" diye bagirtip teknik direktor degistiren performansini birkac sene once gostermis olsa hala yarisin icinde olur, buyuk ihtimalle boyle bir kaosun icinde olmazdi.

    fenerbahce ilk 9 hafta sadece 4 deplasman oynarken, istanbul disina yalniz 3 kere cikti, ve hic buyuk mac oynamadi. konferans liginde de on elemelerden baslayarak cok zayif takimlara karsi oynayinca surekli kazanarak rahatladilar, morallendiler ve her sezon yeniden takim kurmanin dezavantajini yasamadilar. oysa ligin ilk haftalarinda 1-2 zor mac oynayip puan kaybetselerdi ismail kartal'in suyu kaynardi.

    biz ilk hafta kayseri'deki puan kaybindan sonra bence isi cok iyi goturduk. 10 haftada 6 deplasman, 2 buyuk mac oynadik. ustune de cl'de cekebilecegimiz en zor kurayi cekip, cok zor maclar oynadik. bu surede herhalde tek avantajimiz bjk ve trabzon maclarini iceride oynamak oldu, bir de onlari disarida oynasak cok zorlanabilirdik. bundan sonra bizim fiksturumuz cl maclari yuzunden pek rahatlamayacak ama fener'inki nihayet biraz olsun zorlasacak. bakalim simdi neler olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın