resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6949
    her maça aynı ciddiyetle çıkan ve elinden gelenin en iyisini yapan oyuncumuz.

    buna rağmen farklı nedenlerden dolayı sürekli eleştiriliyor. bir gün gol kaçırdı diye eleştiriliyor, öbür gün top kaybı yapıyor diye, başka bir gün first touch yüzünden eleştirilir, sonraki günler el kol yapıyor denilerek eleştirilir, canı sıkılanlar, kerem'in gergin olduğunu öne sürerek eleştirir, bir başkası sürekli icardi'ye pas veriyor diyerek eleştirir...

    yani bu adam ne yaparsa yapsın sürekli eleştiriliyor. eleştirilmemesi için her maç gol+asist yapması gerekiyor. aksi takdirde saç stili yüzünden bile eleştiri yer.

    yüzde bir milyon eminim ki, kerem fenerbahçe'de olsaydı ve bizde yaptığı istatistikleri onlarda yapsaydı şu anda 20-25 milyon eurolar konuşulurdu. taraftarları da adama tapardı.
    biz ise böylesine değerli bir oyuncuyu sudan sebeplerle eleştirmekten bıkmıyoruz. neyse ki adamın psikolojisi sağlam. aksi takdirde arkasına bakmadan kaçardı. daha doğrusu takımın en az kazanan oyuncularından biri olmama rağmen bu kadar mücadele ediyorum, bu kadar skor yapıyorum ama asla değer görmüyorum diyerek ayrılabilirdi.

    neyse, bizler dört dörtlük olduğumuz için eleştirmeye devam edelim!
App Store'dan indirin Google Play'den alın