resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2960
    erden timur değerli bir yöneticimiz, değerli bir galatasaraylı. 2022 2023 sezonunu şampiyon tamamladıysak eğer rahmetli mustafa cengiz gibi ya da abdurrahim albayrak gibi dönen oyunlara gözünü yummadığı içindir. bunda ne şüphe ne de tartışılacak bir şey var. yine de kendisini transferler sebebiyle eleştirmenin hiçbir sakıncası yoktur. sizi gelip evinizden aldırmaz, dava da açmaz, korkmayın.

    (bkz: #3717461)

    zamanında eleştirdiğim için şimdi de gönül rahatlığıyla eleştirmeye devam ediyorum. takımda sorunsuz işleyen 2 kanadımız vardı, oralara transfer yaparken işlemeyen ortasahamıza ve işlemeyen 10 numara pozisyonuna transfer yapamadık. bu arada işleyen 2 kanadı da işlemez hale getirdik:) ndombele gibi bugün spor toto 1 lige yolladan kadroya giremeyecek bir adamdan medet umuyoruz. altı üstü 2 ortasaha, bir 10 numara alacaktık. şimdi konuyu açınca bazı renkdaşlae kızıyor ama ortada büyük bir gerçek var; okan buruk aslında transferde hedefi tam olarak belirlemiş, üstelik de 12'den vurmuştu. fred+ syzmanski. bu iki futbolcuyu alabilsek takım şu an bambaşka bir seviyede olabilirdi. üstelik fenerin de kolunu kanadını kırabildik. hiç yerlerine başka oyuncu bulurlardı demeyin, biz bulabildik mi?

    sözün özü transferler hatalıdır, baştan da hatalıydı, şimdi de hatalı, yarın da hatalı kalmaya devam edecek. davinson hariç verim alabildiğimiz tek oyuncu yok. tekrar söylüyorum; okan hocanın bu kadroyla yaptıkları insanüstüdür. bu kadro kötü ve eksik bir kadro, ocak ayını bekleyeceğiz ve umarım bu sürede yarışta kalmaya devam edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın