• 366
    --- alıntı ---

    orhan uluca: "rahatsız olduğum konu şu; maçı ilk taraftar bıraktı. 1-2 oldu ne oldu ya? ölüm sessizliği, ne oldu 5-0 geride misiniz? kazandığın zaman taraftarın sesi zaten olur, önemli olan geriye düşünce yanında olmak. bayern'ün üçüncü golüne resmen taraftar ortak oldu."
    --- alıntı ---

    katilmadigim gibi kocaman bir hadi oradan diyorum. kendisi takip ettigim ve sevdigim birkac yorumcudan biri. belki en donanimlisi.

    ancak, ben taraftar olarak boyle bir elestiriyi kabul edemem. biz bursadan 5 koca otobus ile, hem de les gibi otobus ile geliyoruz. gelen arkadaslardan gece vardiyasinda olanlar, cok zor durumda olanlar var. ben de o gun ilkyardim egitimindeydim ve egitimden kalacagimi bile bile, hatta sorusturma yeme ihtimalini goze alarak maca gitmek uzere otobuse yetistim. saatlerce trafik cilesi vs derken hem mac oncesi hem en azinda 70 dk. kicimizi yirttik.

    gol yedikten sonra takim da, taraftar da emindi ki, o gol cikmazdi. az cok maci okumayi biliyoruz biz de, taraftar da. ki cikmadi da.

    kaldi ki kardesim ne isteniyor bu taraftardan ben anlamiyorum ki. gelin sizi de alalim tribunlere.
    artik yeter yahu. her mac taraftara da laf soyleniyor artik takimdaki gunah kecileri bitti, biz kaldik. hani her kusu sevdik misali.
    robot mu bu insanlar ya, 3 4 saat bu kadar efor harcayacak taraftar varsa buyursun gelsin kardesim.

    desibel rekoru deniyor, h.kane sagir oldum diyor, ama 74. dakikada taraftar golden sonra tepki vermedi diye elestiriliyor.

    ya sabir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın