resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8524
    fatih hocayı tarihimizde özel yapan, avrupa arenasında galatasaray'ın kuruluş felsefesine tam olarak uyan başarılar ve oyun anlayışı getirmesiydi. uefa kupasını kazandığımız dönem bunun nirvanasıydı. sonraki dönemlerde yer yer geçmişten izler görsek de eski ritmi bir türlü yakalayamadık. ara ara güzel oyunlar ve skorlar alsak da tatmin edici noktaya erişemedik fatih hocayla bir daha. zaten sonrası ayrılık süreci vs.

    hedefi avrupa olan bir galatasaray zaten yerelde başarıyı bir şekilde yakalar, yakalamak zorundadır. çünkü kuruluş felsefemizin gerçekleşebilmesinin yolu yerel ligdeki şampiyonluktan geçiyor. bunlardan biri tökezleyince sürdürülebilir başarı gelmiyor.

    işte tam da bu noktada okan hoca ortaya çıkıveriyor. bu dönemde hem yerel hem uluslararası arenada kendisini kısa zamanda kendisini ispat etti. bahsettiğim şey sadece aldığı galibiyetler, kırdığı rekorlar değil. bunlar işin görsel ve doyurucu kısmı. zaten okan hoca bu başarıları daima yakalar. ama önemli olan nokta, okan hoca'nın manchester ve bayern maçlarıyla birlikte galatasaraylıları tekrardan kendine getirmesi, yıllardır avrupa arenasındaki içine kapanmışlık halini kırıp parçalamasıdır. okan hoca, bize tekrardan büyük hayaller kurabilmemizin mümkün olduğunu hatırlattı. kulübün ve onun dinamiklerinin dayandığı avrupa arenasında başarı hayallerimizi yeniden alevlendirdi. ve bunu kısa bir zamanda gerçekleştirdi. bu denli içgüdülere, temel refklekslere, hayallere hitap eden bir hoca olarak galasatasaray'ın yeni dönemde sigortası olmayı haketmiştir. bu oyun dominasyonunu ve güçlü karakteri ortaya çıkarmak okan hocaya nasip oldu.

    nice büyük zaferlere, şampiyonluklara birlikte ulaşacağız hocam. sana ilk günden ve hatta öncesinden inanan bir taraftarım. çok teşekkürler hocam. başarılarımız daim olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın