• 52
    fazlasıyla zor olan maç. gene bir şampiyonlar ligi maçı sonrası deplasmana gidiyoruz. fenerbahçe ve galatasaray tüm rakiplerinden farklı bir seviyede. fener hele hem kadrosu geniş, hem özellikle gruplarda güçlü takımların yer almadığı konferans liginde mücadele verdiğinden ötürü rotasyon yapabiliyor hem de ligde oynadığı maçları 15-20 dakikada bitirebiliyor.

    bizde kazanıyoruz evet ama rotasyon neredeyse yapamıyoruz, şampiyonlar liginde oynuyoruz ve her ne kadar maçlarda büyük stresler yaşamasak da maçları fener gibi erken koparamıyoruz. saydıklarım arasında en büyük sorun rotasyon yapamamak. 2023-24 yaz transfer sezonunda doğru hamleler yapamadığımızdan muslera-boey-apo-torreira-kaan-kerem-icardi 7lisini deliler gibi oynatmak durumunda kalıyoruz. alternatifleri yok, bu adamlar oynasa bile kalan 4 oyuncu takımı bir türlü ileri taşıyamıyor yada düzenli katkı veremiyor. hal böyle olunca da bu oyuncular yoruldu ve taraftarımızın bir kısmı istenilen şeyler olmadığında suçu kerem'e atıyor. bu sürecin sonunda da rize deplasmanı ufukta.

    fener puan kaybetmiyor ve bu haftada bir kayıp yaşamaları zor gözüküyor. hal böyle olunca aynı 2022-23 sezonunda olduğu gibi puan kaybetmememiz gerekiyor. valla sağdan bakıyorum soldan bakıyorum, mertens'in, ziyech'in, tete'nin, zaha'nın bir şekilde, zorunluluk bu, skora katkı sağlaması gereken bir maç bu. mertens'i bir kenara bırakıyorum ama diğer arkadaşların elini taşın altına sokma zamanları geldi de geçiyor. rize'de de skora katkı veremeyeceklerse nerede verecekler, bilemiyorum.

    hakkımızda hayırlısı. cautiously optimistic bir şekilde yaklaşıyorum bu maça. şuana kadar beklediğimizi alamadığımız parçalar sahneye çıkarsa rahat kazanmalıyız ve kazanırız umarım da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın