resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8518
    kendisine sürekli geç değişiklik yapmasından vuruluyor ancak neden sürekli değişiklik yapmak zorunda olduğunu irdeleyen pek görmedim.

    hocanın oldukça efor gerektiren oyun anlayışı var, orta sahasına bakıyorum elinde koşmaya mecali olmayan ndombele, oliveira; yarım saatten fazlasını kaldıramayan mertens var. k.demirbay desek bu oyunun oyuncusu değil. yokluktan kaan ayhan'ı banko orta sahamız yaptık çünkü onun kadar oynayacak biri daha yok. transfer döneminde ilk iş orta sahayı güçlendirmek gerekirken önce kanat oyuncuları alıp, kalan bütçeyle son gün orta saha avına çıktık, bari bana vecino'yu alın dedi o da olmadı. yönetim türkiye şartlarında çok iyi bir kadro kurdu evet ama gerekirse kanat oyuncularından birini almayıp, ndombele'ye verilen parayla birlikte çok daha garanti ve sisteme uygun birine gitsek bugün şampiyonlar liginde grup lideriydik muhtemelen.

    okan hoca'nın rekor seviyelerde galibiyet yüzdesi, yaşattığı şampiyonluk, manchester galibiyeti, bayern'i domine etmesi çok kolay işlermiş gibi sürekli eksilerine odaklanılmasını anlamıyorum. son vuruşları düzgün yapabilsek bayern'e 4 tane sallamıştık dedirten takımın hocasını ama değişiklikleri çok geç knk diye sabah akşam gömmek büyük haksızlık.

    24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçında hayal ettiği ve kusursuza yakın uyguladığı oyun galatasaray'ın ufkunu ve sınırlarını genişletmiştir. bütün bunlar sürecin bir parçasıdır, belki de birkaç sene sonra çok başka noktalara geldiğimizde geriye dönüp kaybettiğimiz bayern maçının bizlere kazandırdıklarını daha iyi görebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın