• 781
    dünkü maçta hiç kimsenin beklemediği bir şekilde inanılmaz oynadık. dünkü oyunda eğer ilk yarıda 1 kırmızı kart veya ekstra 1 gol daha atabilseydik farklı şeyler konuşabilirdik ama olmadı. olsun. bu maç teknik ekibe ve oyunculara müthiş bir tecrübe oldu. dün milyonlarca izleyiciye galatasaray'ın ne olduğunu bariz bir şekilde göstermiş olduk ve muhteşem bir reklam oldu bizim açımızdan. kaybedeceksek bile böyle oynayıp kaybedelim. yıllardır aradığımız o galatasaray ruhu tam olarak buydu.

    dün
    kazımcan'ın yerine angelino'da oynasaydı,
    abdülkerim sol stoper oynayıp, 3'lü stoper oynansaydı
    zaha yerine barış alper oynasaydı
    tete yerine ziyech oynasaydı
    veya
    tete ve zaha değişikliği 2.yarı başında yapılsaydı
    1-1 iken otobüs çekseydik
    vs vs.

    biz yine yenilecektik. neden mi? çünkü dikkatinizi ne kadar çekti bilmiyorum. bayern'in ileri üçlüsü 70.dk. itibaren 2.vitesten 5. vites'e taktılar. bu tamamen hesaplanmış ve analiz edilmiş çok sinsi bir taktikti.

    65-70.dk kadan itibaren pilimizin biteceğini adları gibi biliyorlardı. ekonomik oynadılar ve son 30 dk. kala fişimizi çektiler.

    okan hoca sayılı şampiyonlar ligi maçı tecrübesine rağmen gayet iyi gidiyor ve tabiki de bu maçlardan gerekli tecrübeyi elde edecektir hiç şüphem yok. evimizde united'ı tokatlama ihtimalimiz dünkü maçla hayal değil. daha akıllı ve soğukkanlı oynayabilsek istediğimizi daha rahat alabileceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın