resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8508
    sanırım en ofsayt entylerimin arasına girecek.
    öncelikle kesinlikle okan hoca planı çok iyi kuruyor. analizleri muhteşem şu ana kadar. önde presle geriden oyun kurmaya çalışan rakiplerin belini kırıyor, hataya zorluyor, bizim kaleye gelmemizi engelliyor, kendi sahalarına hapsediyor resmen. amaaaa... son zamanlarda oyuncu değiştirmek için sürekli bir tehlike olması bir şeyin gözle görülmesi gerekiyor. "aksadığını gördük ve oyuncu değişikliği için kenarda oyuncularım bekliyordu" bu cümleyi kurmak yerine aksaklık bir anda olan bir şey değil ya da 60 dakika pres yapan ve bunun öncesinde de derbi ve milli maçlar... bunları göz önüne alıp o değişiklikleri önce yapması gerekiyordu diye düşünüyorum. bu arada, hoca'nın üzerinde çok büyük baskı vardı onu da anlamamız gerekiyor ama burası da galatasaray. yani o baskıyı kaldırmak gerekiyor.

    şunu söylemeden de olmaz tabii, bu kadroyu korumak, futbolcu ilişkilerini iyi tutmak kolay değil. çünkü takımda yıldız oyuncular var ve kendilerini göstermek istiyorlar ve bu süreçte biraz hırslarından dolayı kırıcı olabiliyorlar. bu süreci yönetmek kolay değil.

    okan hocanın hatası her zamanki gibi oyuncu değişikliğini geç yapmış olması. bu arada kuralar çekildiğinde bayern çıkınca kendi sahamızda hiç fark yiyeceğimizi falan da düşünmedim. kendi sahamızda inanılmaz bir itici gücümüz var çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın