resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8502
    taş gibi hocadır aslan hocam.

    oynattığı futbolun benzerini en son hagi’li kadroda gördüm. orada da oyuncuydu zaten. prime fatih terim’e son dönem fatih hoca’dan daha çok benziyor okan hoca.

    bayern’i ilk 70 dakika sahaya gömen hocayı beğenmemek gibi bir lüksü muhtemelen real madrid taraftarında bile yoktur. değişiklikler geç kaldı vs denebilir; ama kulübede barış alper hariç oyunu bu şekil domine edecek oyuncu yoktu. sol bek ve sarıdan sonra kaan ayhan’ı yedekleyecek taze kan olsa bence hoca da o kadar beklemezdi. kaan sarıyı görünce esas olarak oyundan düştük. çünkü kaan ürkekleşti haklı olarak.

    gelelim “çok fazla pres yaptırdı, çok fazla hücum oynadı” eleştirilerine.

    man u (d)
    bayern
    bayern(d)

    şu fikstürden 1 puan çıkarsa bile başarı sayar yabancı hocalar. 3 maçın sonunda soğuk bir ifadeyle “zor dönemi 1 puanla kapattık. şimdi kalan 2 maça odaklanacağız ve kovalayacağız turu” dese kimse o yabancı hocaya “hayırdır?” demezdi.
    zaten manu’ya* karşı 1-1’de hadi bilemedin 2-2’de kesin kapanırlardı yabancılar. eğer bugün 3 puanı cebe atıp bayern’e ah vah ediyorsak hocanın biraz da fatih hoca’dan miras aldığı şiddetli ve ölümüne hücum presi sayesindedir. yani türk takımlarında olmadığı iddia edilen galatasaray futbol geleneğini uygulamasıdır.

    sen bildiğin galatasaray futbol geleneği yolundan devam et hocam. chelsea’den 5 yiyip namağlup uefa’yı aldıran futboldur bu. uefa başkanını dehşete düşürüp galatasaraylı yapan futbol. bir kaç böyle maç çıkaralım yenilsek de avrupa’da gündem biz olacağız yine.

    teşekkürler hocam.

    (bkz: 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın