resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6830
    sürekli eleştirilen eksik yönlerini de tamamladığında cl'de kafaya oynayan takımlardan birine gidecek futbolcu. kendisi de hedefinin bu olduğunu ve bunun için çalıştığını söylüyor.

    kerem aktürkoğlu 3. ligden galatasaray'a geldiğinde sağına çekip vuran ve doğuştan gelen özellikleri ile adam geçen bir kanat oyuncusuydu. bunların üzerine kilit pas atma, takım savunmasında alan kapatma, dominant oyunda pres yapma, ters kanattan gelişen ataklarda ceza alanında kendini unutturma ve forvet arkası/ikinci forvet oynayabilme yeteneklerini kazandı. çocuk gerçekten çok çalışıyor, yavaş yavaş da meyvelerini topluyor.

    24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçında girdiği 4 pozisyonun 3ünde kaleciye takıldı, birinde de atabileceği en kolay gollerden birini üstten auta attı. maç esnasında buna kızılabilir, ah kerem bunu atmasan neyi atacaksın denilebilir. bunlar normal tepkiler. ama ertesi gün hala oturup planlı programlı kötülemek çok mantıklı bir hareket değil.

    kerem dün şanssızdı. şanslı olsa hat-trick yaparak da maçı bitirebilirdi. şansa laf edemezsin. ama gamsız, isteksiz adama istediğini söylersin. çocuk çıktı sonuna kadar mücadele etti. hırsını, arzusunu her saniye bize gösterdi.

    ben kendisine teşekkür ediyorum. galatasarayda görmek istediğim futbol karakteri tam olarak budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın