resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8491
    kendisi hakkında neden siyah ya da beyaz olmamız gerektiğini anlayamadığım teknik direktörümüz. kahraman ya da hain yaratmaya bayılıyoruz. yahu evet, 24 ekim galatasaray bayern münih maçında harika bir oyun izletti. bu tamamen okan hoca'nın başarısıdır. diğer yandan değişikliklerde geç kaldı. biz izlerken 10 dakika önceden bunun gelişi belli olmuştu. bu da bir ilk değil zaten, diğer maçlarda da yaşanıyor. biz de hem hocanın, hem takımın daha iyi olması adına bu konuda eleştiriler yapıyoruz. bunu saklamak zorunda mıyız anlamadım?

    öte yandan bazıları da var ki, bilmiyorum belki bunlar trolldür, direkt "okan hoca moca değil" tarzı konuşuyorlar. olm okan hoca değilse bu oyunu bize kim izletiyor :) futbolcular kendi kendine mi taktik belirliyorlar? vallahi insanımız beni her alanda çıldırtmaya devam ediyor.

    özetle, okan buruk çok yetenekli ve birçok şey vaat eden bir teknik direktör fakat geliştirmesi gereken bir takım özellikleri var. illa puanlamak gerekiyorsa hoca bence 10 üzerinden 7,5. imdb puanlamasıyla söylüyorum, bilen bilir 7,5 iyi bir puandır :) hoca 9 da olabilir, bir teknik direktör için daha çok genç. umarım onlarca yıl da birlikte oluruz. ama şu an hoca ne 9-10 ne de 1-2 seviyelerinde. artık siyah ve beyaz dışında gri de olduğunu görelim istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın