• 750
    yeni nesil doyumsuz fast food taraftarının önüne geleni (oyuncusu, hocası, yöneticisi) yemeye devam ettiği bir başka maç. farkında değiliz sanıyorum ama bayern münihleydi maç, spartak tornavidayla değil. rakip 6 yıldır grupta 33 galibiyet 3 beraberlik almış mağlubiyetleri yok. sen bu adamları ilk 60 dakika neyse 1-1’e yatalım mentalitesine sokup zaman geçirttin. bu çok büyük olaydır zaten. biraz şanslı olsak bir farklı galibiyet veya beraberlik olabilirdi, hepsi bu.

    bu maç benim sezon başında söylediğimi hem ilk 75 dakikasıyla hem de son 15 dakikasıyla çok güzel kanıtlar nitelikteydi. biz bu ilk 75 dakikalık oyunla uefa kupasını alabiliriz sayın galatasaray taraftarı. ama şampiyonlar liginde olur da tur atlarsak son 16 bilemedin çeyrek finalde bu maçın son 15 dakikasındaki 2 gol gibi de çok gol yeriz. sadece bayern münih değil, şampiyonlar ligi böyle. ne olduğunu anlamadan 3-4 pasla tık tık 2 golü görürsün kalende. buna en az 3 senelik oturmuş kadron olmadıkça yapacak bişey yok.

    ama tekrar ediyorum, biz bu sene uefa kupasını alabiliriz! bu da çok büyük olay çıldırmamak elde değil! herkesin buna konsantre olması lazım, biliyorum üçüncülüğe ikna olmak zor, en yakın arkadaşlarım da olmuyor ama bizim yeniden avrupada kupa almamız lazım ve o kupa uefa kupası!
App Store'dan indirin Google Play'den alın